mandag den 15. oktober 2012

Kylling, i kokosmælk med spinat og champignon og råkost ved siden af.

Dagens aftensmad var superlækkert, nemt og forholdsvist hurtigt at lave. det tog vel ca. 45 min fra de indledende øvelser til maden stod på bordet.


 Ingredienser til 3 portioner:

300 g kyllingbryst skåret i fine strimler
1½ hakket løg
1 glas drænede champignon
2 håndfulde frossen spinat
1 dåse kokosmælk
3-4 cm frisk revet ingefær
salt, peber og cayennepeber efter smag.
olivenolie til stegning

Hæld olie i panden og sauter løgene indtil de er blanke, steg så kyllingen med indtil den er gennemstegt. Tilsæt champignong og spinat og lad det stege med indtil spinaten er tøet. Tilsæt krydderierne og kokosmælken og kort før servering river du ingefæren henover. Smag til med salt og peber en sidste gang.


Hjemme hos os er råkosten næsten en daglig ting og det er der 3 gode grunde til. 1. det er billigt, 2. det kan varieres i det uendelige, 3. det er både mættende og smager godt.
Dagens råkost var meget klasisk men med et par twists, og bestod af 1/4 hoved hvidkål, 4 gullerødder 1 æble. saften fra ½ citron, 2-3 spsk olivenolie, 1-2 cm revet ingefær, salt og 6 tsk ristede hørfrø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar