søndag den 23. december 2012

Første forsøg med raw cake
Til nytår skal vi ind til naboen og hygge med en masse andre søde mennesker som vi ikke kender :-) Og ved sådanne lejligheder er det rart at have en strategi så man ikke føler sig helt ved siden af sådan rent madmæssigt. Så da vi inviterede os selv, foreslog jeg at vi kunne bringe desserten så er jeg nemlig sikker på at alt der bliver serveret er noget jeg må få.

Så mig af sted til biblioteket for at søge inspiration og der fandt jeg Caroline Fibæk's Raw dessert bog, og godt nok er dadler, honning og agavesirup ikke PCO venligt men i selskab med store mængder nødder og kokosfedt så går det hele nok alligevel.

Så planen er at lave en lille tapas anretning med Raw kager og is og lidt hjemmelavet chokolade og frisk frugt. På billedet herover er det en hvid chokolade cheesiecake med hindbær på toppen alt sammen taget direkte ud af Caroline Fibæks bog (så af hensyn til copyright bringer jeg ikke opskriften). Derudover har jeg lavet crunchy brownie med karameltopping og en mango/kokos is. der skal nok komme billeder af det senere.

6 kommentarer:

 1. Mums. To naboer glæder sig meget :)

  SvarSlet
 2. Mums. To naboer glæder sig meget :)

  SvarSlet
 3. ;-) det gør jeg også. Kagerne er prøvesmagt og godkendt

  SvarSlet
 4. Hej store-søs
  Man vil gerne smage den kage og vil også følge den her blog den er inspirerende til når man er lidt lækker sulten. Du har en vild hverdag du er sygeplejerske og er det ikke svært at have en blog ? mums tror jeg vil prøve at bage den kagehåber ikke det mislykkes. Kh Mie

  SvarSlet
 5. Held og lykke med projekt kage Mie. Håber det lykkedes for dig.

  SvarSlet
 6. Held og lykke med projekt kage Mie. Håber det lykkedes for dig.

  SvarSlet