Om mig

Hej
Sabrina det er mig bag kameraet, jeg er 31 år. Gift med Rasmus som jeg har kærestet med i 15 år i skrivende stund.
Jeg er sygeplejerske af profession men privat er jeg lidt af et madøre/madentusiast. Jeg har som tidligere beskrevet PCO, hvilket var en stor mundfuld at sluge. Alt det der med ikke at kunne det som kvinder burde kunne, mindreværdsfølelser og hvad det så ellers har ført med sig at livsændringer. Men samtidig var der også en masse ting som ligesom faldt på plads for mig. Blandt andet hvorfor jeg ikke kunne stoppe før slik/chips/småkage-fadet var tomt.

For ½ år siden efter godt 2 år i  mislykkedes fertilitetsbehandlinger besluttede jeg at jeg ville prøve at gøre noget ved kosten for at se om det kunne regulere mine hormoner til det bedre. Trods det at lægerne ikke mente det ville have nogen betydning da jeg jo var en slank PCO pige, men alt andet lige så er det altså ikke fedt at have skæg, eller acne i hele femøren. Så vi besluttede at holde pause i behandlingerne mens vi lavede vores livsstil om. Om ikke andet så kunne det jo ikke gøre tingene værre...

Og her er jeg så et halvt år efter, 5 kg lettere næsten bumsefri og skægvæksten er gået i stå og jeg får mine menstruationer, Hurra... Så selvom det endnu ikke er blevet til en graviditet, så har bonusserne været til at tage og føle på og det gør under alle omstændigheder ikke chancerne dårligere når vi går i gang med behandlingen igen.


Men det var lidt om mig og hvorfor jeg skriver her på bloggen. Håber selvfølgelig at andre i lignende situationer kan få glæde af nogle af mine opskrifter. Ellers så er bloggen for min egen skyld så jeg har et sted at komme af med luft både når tingene går godt men også når tingene går skidt. Og et opslagsværk hvor jeg kan hente opskrifterne igen, når inspirationen ikke er der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar