torsdag den 8. december 2011

Cupkager til mandens kollegaer

I denne omgang bliver det til kun til en billedserie af bagværket som er ferskenvaniliecupkager med flødeostglasur og røde fløjlskager med flødeostglasur pyntet med friske ribs og blåbær og selvfølgelig tøseglitter i rå mængder det pynter på alt, bare spørg min mand :-) Opskriften på de røde fløjskager eller red velvet kommer en anden dag for i aften skal jeg nemlig i seng i ordentlig tid, så jeg ikke gaber kæberne af led igen i morgen på arbejdet.

 

6 kommentarer:

 1. Og de smager også fantastisk!

  Mange tak fra mandens kollegaer

  SvarSlet
 2. Super fine cup cakes :)

  Jeg er pt. ved at få en hjemmeside op at kører, udelukkende med cupcakes opskrifter. Siden er pt. under opbygning, der er derfor ikke så meget indhold på den, men jeg kunne rigtig godt bruge nogle flere opskrifter, med nogle super fine billeder til.
  Dette kan jeg se at du har på din blog, jeg vil derfor spørge om jeg må låne en eller flere af dine cupcake opskrifter + dine billeder, jeg giver dig selvfølgelig et super godt link til din blog, så alle der ser opskriften er opmærksom på at det er din opskrift, dine billeder og har mulighed for at gå videre til din blog.
  Hjemmesiden er: http://cupcakeopskrift.dk/
  Kunne dette have din interesse? :)
  Svar evt. i en mail til: mia_zafir@hotmail.com  Desuden har jeg en give away kørende på min blog lige nu, hvor der er mulighed for at vinde en masse kage udstyr, måske dette også kunne have din interesse? :)

  http://miaskageside.blogspot.dk/

  Mia Andersen

  SvarSlet
 3. Hej Mia. Det er da dejligt at du syntes mine kager er flotte. Og tak for tilbuddet men jeg har lidt svært ved at se hvorfor mine opskrifter og billeder skulle ligge på din blog... altså du er da velkommen til at bruge opskrifterne og tage dine egne billeder på lige fod med alle andre der læser med her og så linke tilbage hertil hvis det er her du har fået inspirationen. Håber det er ok med dig.
  Jeg har set på din side og det skal nok blive rigtigt fedt med tiden.

  SvarSlet