torsdag den 26. april 2012

PCO venlige hveder


Opskrift til 12 stk.

6 Æg
2 spsk. Sukrin+
 2 Spsk Skallin/Husk
 2 1/2 dl Mælk
 1 spks. Olie (jeg brugte rapsolie)
 2 tsk. Bagepulver
 1 tsk. Kardemomme
1 dl. Mandelmel – funktionel mad
 ½ dl. Kamutmel
1 dl fiberrigt kokosmel
 lidt salt

Pisk æg og sukrin til en cremet luftig masse. Tilsæt fiber husk, salt, olie, bagepulver og kardemomme. Der efter mælk, Kamutmel, mandelmel og kokosmel. Pisk det godt sammen. Hæld det 12 smurte muffinsforme og bag dem i en 180 grader varm ovn i 10-15 minutter.


uhmm de smagte skønt, trods det at de er noget mere masive end en almindelig hvede. Men det betyder selvfølgelig også at man bliver mæt af dem. Så i min verden hvor der ikke findes brød normalt, er det en win win situation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar