mandag den 16. april 2012

Pizza med blomkålsbund
Blomkålsbund:
1 blomkålshoved
3 æg
150 g ost
tørret basilikum og timian
salt

Blomkålen rives eller køres igennem en foodprocesser så det bliver helt findelt og så blander du det med ost, æg og krydderier.
Spred blandingen ud på bagepapir i et tyndt lag og bag det i ovnen ved 250 grader i 15-20 minutter indtil det er gyldent og sprødt.
Når det er bagt kan man putte det fyld på som man bedst kan lide på min var der tomatsovs, lufttørret skinke, chorizo, løg, tomat og lidt mere ost. Til sidst blev den pyntet med lidt lækre spæde spinatblade.
Og med hensyn til smagen så må jeg indrømme at det ikke smagte den mindste smule af blomkål og smagte skide godt. Så godt at den bradepande fuld jeg lavede kun rakte til 2 personer og havde der været mere var det også røget :-) Og manden var ligeså vild med det som mig..

4 kommentarer:

 1. Wauw den ser godt nok spændende ud.... og perfekt det er helt uden mel :)) Den må jeg have afprøvet !!

  SvarSlet
 2. Håber du kan lide det, den var i hvert tilfælde et hit her

  SvarSlet
 3. Ja, den lyder god og MEGA sund, men mon ikke jeg også må lave en traditionel til ungerne?;) Har i øvrigt en blogstafet til dig på min blog.

  SvarSlet
 4. Jo gør du bare det... er kun fanatisk selv da det har betydning for min evne til at reproducere. Nå to much information...
  håber du kan lide blomkålsbunden husk at krydre den godt så smager det nemlig bedre. Og tak for stafetten vil svare på den snarest.

  SvarSlet