onsdag den 11. april 2012

Status

Nå der er stille her på bloggen og har været det et stykke tid det er der en helt naturlig årsag til. Sagen er nemlig den at jeg har PCO (polycystiske ovarier) hvilket giver en del problemer ikke kun i forhold til det at få børn, men også i mere personligt at jeg er sukkerfølsom (læs overfølsom), at jeg tager på og har virkelig grim teenagerhud.

Alt dette har jeg forsøgt at leve med på bedste vis, fulgt kostrådene, været på DDV og WW og en masse andre ting ja jeg har sågar prøvet kålsuppekuren (kan ikke anbefales)..Men uden de ønskede resultater, derfor har jeg for nogle uger siden taget en beslutning som kommer til at påvirke hvad der kommer ud på denne blog. Nemlig at jeg skal leve PCO venligt hvilket vil sige uden sukker, mel og underligt nok rodfrugter.



Dette får betydning for jer som læsere fordi at der jo så ikke så ofte mere vil komme oplæg som handler om de fantastiske udstyrsstykker af nogle kager som er proppet med sukker og mel og alle de ting som jeg ikke længere skal eller må! Det betyder ikke at jeg helt har lagt min nye og fantastiske hobby på hylden (for det syntes jeg det er for sjovt til). Og ind i mellem vil der også komme kager af den art når nogen har 'bestilt' sådan en.

Til gengæld kommer i til at kunne følge med i min nye sundere livstils op og nedture.

2 kommentarer:

  1. Øv for dig. Det er ikke så sjovt.
    Men jeg synes, at det lyder spændende med din nye tilgang til maden og vil følge din blog fortsat:-)

    SvarSlet
  2. Tak Nanna
    Hvor er det rart at du fortsat vil følge med, jeg skal gøre hvad jeg kan for at holde det interessant ;-)

    SvarSlet