fredag den 22. juni 2012

Jeg er træt men i live :-)

Vores lækre "lille" hvalp Chewie, holder som sagt tidligere os igang, hele dagen og en god del af natten.
Men jeg får da stadig indimellem taget billeder af den lækre mad jeg laver, så her kommer et par billeder...


Burger hvor "bollen" er oopsies med sesam, chiafrø og timian. De er skønne og kan også bruges til sandwichbrød. De er en rigtig god erstatning for for brød når man nu ikke må få den traditonelle slags.

Opskrift til ca 12 Oopsies:
8 æg
200 g flødeost
80 g mandelmel
20 g kokosmel med fibre
2 tsk bagepulver
2 tsk husk
sesam og chiafrø til pynt

Skil æggeblommer fra æggehviderne. Pisk æggehviderne stive og pisk æggeblommerne med flødeosten. Tilsæt de tørre dele til æggeblommeblandingen og rør eller pisk den i de stive æggehvider, indtil massen er lind. Klat dem ud på en bageplade og bag i 30 min. ved 150 grader, eller indtil de er pænt gyldne.


Ude i højre hjørne af tallerkenen er der en avocadosalsa. Den smager simpelthen helt fantastisk og kan bruges til at pifte næsten alle lidt kedelige kødretter op.

Opskrift til 2 portioner:
1 avocado
1 stor tomat
1 lille rødløg
saften fra 1 lime
chiliflager efter smag
Salt og peber


Avocado, tomat og rødløg skæres fint i små stykker. blandes med sagften af en limefrugt, chiliflager og salt og peber. Nemt og lækkert:-)


Her er en lækker tomatsalat på en bund af spæde spinatblade, så lækkert.


Og inden vi runder det her indlæg af så skal i da lige have en lille opdatering på hunden han er nu 11 uger gammel vejer ca 10 kg, han er desværre ikke stueren endnu... Men han er en fantastisk venlig og glad lille fyr som tiltrækker sig opmærksomhed uanset hvor vi kommer :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar