lørdag den 26. november 2011

Blog award x 2

Mademoiselle black og Den sultne studerende har begge udnævnt mig til en blog award. Dette gjorde selvfølgelig mig umådeligt glad, da jeg føler at det er en tilkendegivelse af at de synes godt om min blog :-)
Reglerne for at modtage sådan en award er, at man skal nominere 5 andre up and coming bloggere, som har under 100 faste læsere ligesom jeg selv. Derudover skal jeg svare på de 5 nedenstående spørgsmål.
Da jeg er blevet nomineret af 2 bloggere til den samme award, skal jeg henvise til 10 andre bloggere til at være med i legen1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg begyndte at læse himmelske kagers, som er Camillas blog samt Sarahs kager, da de begge er helt fantastiske kagebagere på hver deres måde. Det skal lige nævnes, at jeg indtil for ca. 1 år siden aldrig selv havde lavet noget, der var meget mere kompliceret kagemæssigt end den gængse chokoladebradepandekage og selv det kunne jeg fucke op. Men ved hjælp fra Sarah, Camilla og en kagebagebog fra the Hummingbird bakery lærte jeg en masse og blev hurtigt helt ferm til det med at bage og pynte. Som tiden gik, og jeg oploadede billeder til facebook af mine kreationer og med de reaktioner jeg fik derfra, begyndte jeg at tro på, at jeg havde noget at byde på. Voila, Hjemmebagt blev født.

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger mange, rigtigt mange... mest kage og mad relaterede. Men hvis jeg skal fremhæve nogen som jeg følger med særlig interesse må det være Cookiekrumble, Mad med hjertet, Coco og co, The forbitten word og sidst men ikke mindst Miss muffin. De er alle super dygtige, meget aktive og fra Aalborg-området ligesom jeg er. Selvom jeg desværre ikke kender dem personligt.

3. Favoritfarve?
Jeg er mest til jordbundne farver, når vi snakker tøj i al almindelighed. Når det er sagt, så elsker jeg farver gerne med pang som grøn og pink, men måske ikke i store mængder på mig...

4. Favoritfilm
Jeg er stort set altædende, når det kommer til film så længe det ikke er splattergys eller alt for realistiske krigsfilm... Jeg har dog favoritter, My Fair Lady, Pretty Woman, Dirty Dancing, Kill Bill, 300, V for vendetta, Million dollar baby, Den eneste ene - ja listen bliver ved i det uendelige.

5. Giv awarden videre
Jeg vil gerne give denne award videre til bloggere der er kreative, men også skriver, så man synes man til sidst kender dem, og fordi de laver fantaske ting som inspirerer. Håber de vil være med.

http://kagerskaldertil.blogspot.com/

http://rebelsig.blogspot.com/

http://trillemor.blogspot.com/

http://pyntekagen.blogspot.com/

http://kageunivers.blogspot.com/

http://www.chokoladesansen.com/

http://jordbaerkagen.blogspot.com/

http://www.kagekrummer.com/

http://www.kagedage.com/

http://mitkageeventyr.blogspot.com/

1 kommentar:

  1. Hej - holder min blog award fri, men mange tak fordi du tænkte på mig.

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet