lørdag den 6. april 2013

Læsestof til natbordet


Så kom de endelig disse to lækre bøger som jeg har bestilt fra amazon. Specielt Woman code glæder jeg mig til at læse da den efter sigende skulle have opskriften på at kurere samtlige problemer en kvinde kan have i forhold til cyklus og sexliv ikke mindst. Alt sammen via kosten, Hvis man vil vide mere kan man se det på hendes hjemmeside og facebook-side som hedder flo living.
Den anden bog er af Kris Carr som er et af mine nye idoler. Hvis man har set filmen Hungry for change eller hendes egen film crazy sexy cancer så ved man hvorfor. Altså ud over at hun jo er blændede smuk så har hun også kureret sig selv for cancer via kosten og ved at holde fokus på de gode ting i livet. Meget inspirerende, selvom jeg nu næppe bliver veganer så kan man jo altid bruge inspiration til nye spændende grønne retter, juices og greenies.
Fælles for dem begge er at de mener at vi skal tilbage til basis. Altså i forhold til fødevarer, hvilket jo også er hovedtemaet i hungry for change, Eat real foods, og dump alt det forarbejdede, et fortløbende projekt i mit liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar