Her til morgen fik jeg pludselig lyst til en bolle og jeg har jo tidligere lavet boller med succes så her kommer en ny variant med banan. Da der lå 3 øko bananer og skreg på at blive brugt. Og de smager helt fantastisk og er dejligt luftige.
opskrift til mellem 9-11 boller.
5 æg
2 dl creme fraiche (eller fromage fraiche)
1 dl solsikkekerner
½ dl hørfrø
½ dl sesamfrø
3/4 dl mandelmel
3 spsk fiberHUSK til bagning (den gule æske)
1 tsk salt
1 tsk kardemomme
2 spsk bagepulver
3 modne bananer
en håndfuld hasselnødder, grofthakkede
Sådan gør du
1) Hak solsikkekerner, hørfrø og sesamfrø fint i minihakkeren.
2) Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt derefter æg, moset banan og creme fraiche.
3) Lad dejen hvile 5-10 min.
4) Med ske hæld dejen i klatter på en bageplade beklædt med bagepapir.
5) Bag bollerne ved 200 grader varmluft i 15-20 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar