tirsdag den 15. maj 2012

Ferie på Mors, et indlæg i billeder og ord


Så nu hvor ferien er ved at være slut (suk) er det tid til at gøre status. Hvad blev ferien brugt på, jo ser du noget af den blev brugt på skønne Mors. Der så min mand og jeg øen fra sin bedste side, nemlig i strålende solskin.. Men det var kun et par dage der blev brugt der.
Ellers blev resten af ferien brugt på at få ordnet ting i vores dejlige hus og forberede haven til vores hvalp kommer om 3 uger (uhh vi glæder os bare helt vildt). Og også at besøge familie og venner. Sådan går 2 uger nemt. Men når det er sagt tja så glæder jeg mig til at komme på arbejde igen nu.

Alle ovenstående billeder er taget af området omkring Sallingsund færgekro hvor vi overnattede og fik skøn gourmetmad om aftenen selvfølgelig PCO venligt.

Udsigten fra kong Fegges grav midt på Fegge klit.


 

 Fire retters gourmetmenu med tilhørende vin, selvfølgelig alt sammen PCO venligt og det smagte bare skønt :-)


Jesperhus blomsterpark desværre kun billeder indefra da det var en kold dag at være ude og fordi at så meget var der ikke sprunget ud på årets første dag i jersperhus. Altså ud over de mange hundrede veteranbiler...Højris slot var det sidste vi så inden vi tog hjem igen og det kan virkelig anbefales. Slottet som i kan se er ikke særligt stort eller i særlig god stand. Men det har kloge mennesker helt forstået at udnytte til deres fordel. Hvert år laver de nemlig et mordmysterie her som man skal løse. Det foregår helt simpelt ved at de har lagt ledetråde rundt på slottet i form at breve eller lyd samt indrettet alle rum så de giver en bid af historien. Det var rigtigt spændende, ja til tider lidt uhyggeligt, men vi fik løst gåden og jeg kommer gerne igen næste år, men så vil jeg prøve i højsæson hvor der er skuespillere med i legen...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar