Her er hvad der skal bruges til sådan en omgang
600 g hakket hønsekød ( jeg brugte noget fra hanegal)
3 æg
3 spsk rugmel
3 pakke feta
½ pose optøet frossen spinat
1 dl fløde
½ dl sesam i farsen +2 dl til at rulle dellerne i
salt, peber, chili efter smag
Rør alle ingredienserne sammen og rul hver delle i sesam inden du steger dem i ovnen. 20-25 min i en 160-170 grader varm ovn. Jeg havde til en hel bradepande :-)
Hej:)
SvarSletJeg er lige faldet over din blog, som jeg synes er super-inspirerende. Jeg har selv PCOS og det er rart med lidt inspiration, når der skal laves mad i hverdagen.
Jeg vil godt afprøve din hønedeller,de virker rigtig lækre og fulde af gode ting, men hvor mange gram feta bruger du i en portion?
Mvh. Tina
Hej Tina
SvarSletDejligt at du kan lide min blog. Med hensyn til fetaen kan jeg ikke lige huske hvor meget der er i de hvide puk ost som man køber i blokke pakket i karton. Men jeg har brugt ca en halv pakke.
Håber du kan bruge svaret.
Tusind tak! Jo, jeg kender godt pakken, så det giver god mening :)
Slet