Varianterne der er vist herunder er med fersken og jordbær.
Opskriften er til ca 12 cupkager
125 hvedemel
150 g sukker
1 1/4 tsk bagepulver
40 g smør, i stuetemperatur
1 1/4 dl sødmælk
1 æg
1/4 tsk vanilieekstrakt
1) Kom mel, sukker, bagepulver og smør i en røremaskine med en flad spartel. Pisk indtil det er godt blandet og nærmest sandet i konsistensen, og så tilsæt så halvdelen af mælken.
2) Den anden halvdel af mælken piskes sammen med ægget og vanilieekstrakten. Derefter blandes det sammen med melblandingen indtil det er jævnt.
3) Dejen fordeles i dine forme
Hvis du gerne vil have frugt i dine kager er det nu de skal være klar... i kagerne vist på billedet er der fersken i den ene og jordbær i den anden.
Hvis du vil have fersken i så tager du en dåse henkogte ferskner og skærer dem i skiver og lægger dem i bunden af dine forme og hælder dejen over.
Hvis du ønsker jordbær i dine kager så tag 24 friske eller optøede jordbær og vend dem i ganske lidt mel så du undgår at de falder til bunds sådan som mine gjorde, et lille trick lært af hende den dygtige fra chokoladesansen blog ;-)
4) kagerne puttes i den forvarmede ovn (170 grader, ikke varmluft) i 20-25 min
Hej hej.
SvarSletHar lige fundet din blog - glæder mig til at følge den og savle over dine flotte kager:-)
Mange hilsner fra
Anne.
Velkommen til, er glad for at du kan lide det
SvarSlet